Reteta usoara si rapida

Timp de preparare: 25 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 pastravi de cca. 400-500 g fiecare
  • 2 cepe
  • 350 ml vin alb sec
  • 3 linguri piper verde zdrobit
  • marar
  • frunze de arpagic
  • 4 foi de dafin
  • zahar
  • otet de vin
  • 200 ml ulei
  • cartofi natur
  • patrunjel verde
  • lamai
  • sare

Mod de preparare:
Curatam pastravii de solzi si maruntaie, ii spalam bine si ii lasam la scurs. Curatam ceapa si o taiem solzisori, turnam vinul, condimentele, verdeturile tocate, sare si zahar, otet si 100 ml ulei. Umplem pestii cu acest amestec si-i lasam cca. 3 ore sa se marineze. Inainte de a-i pune la gratar, ii stergem cu un servet si ii ungem cu ulei. Ii invelim in folie de aluminiu si ii coacem la foc potrivit, sa se patrunda. Servim cu felii de lamaie si cu cartofi natur, pe care am presarat patrunjel tocat.


O reteta propusa de: Mihai Dima (delly000311)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri