Timp de preparare: 25 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 pastravi de cca. 400-500 g fiecare
- 2 cepe
- 350 ml vin alb sec
- 3 linguri piper verde zdrobit
- marar
- frunze de arpagic
- 4 foi de dafin
- zahar
- otet de vin
- 200 ml ulei
- cartofi natur
- patrunjel verde
- lamai
- sare
Mod de preparare:
Curatam pastravii de solzi si maruntaie, ii spalam bine si ii lasam la scurs. Curatam ceapa si o taiem solzisori, turnam vinul, condimentele, verdeturile tocate, sare si zahar, otet si 100 ml ulei. Umplem pestii cu acest amestec si-i lasam cca. 3 ore sa se marineze. Inainte de a-i pune la gratar, ii stergem cu un servet si ii ungem cu ulei. Ii invelim in folie de aluminiu si ii coacem la foc potrivit, sa se patrunda. Servim cu felii de lamaie si cu cartofi natur, pe care am presarat patrunjel tocat.
O reteta propusa de: Mihai Dima (delly000311)
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?