Timp de preparare: 25 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 pastravi de cca. 400-500 g fiecare
- 2 cepe
- 350 ml vin alb sec
- 3 linguri piper verde zdrobit
- marar
- frunze de arpagic
- 4 foi de dafin
- zahar
- otet de vin
- 200 ml ulei
- cartofi natur
- patrunjel verde
- lamai
- sare
Mod de preparare:
Curatam pastravii de solzi si maruntaie, ii spalam bine si ii lasam la scurs. Curatam ceapa si o taiem solzisori, turnam vinul, condimentele, verdeturile tocate, sare si zahar, otet si 100 ml ulei. Umplem pestii cu acest amestec si-i lasam cca. 3 ore sa se marineze. Inainte de a-i pune la gratar, ii stergem cu un servet si ii ungem cu ulei. Ii invelim in folie de aluminiu si ii coacem la foc potrivit, sa se patrunda. Servim cu felii de lamaie si cu cartofi natur, pe care am presarat patrunjel tocat.
O reteta propusa de: Mihai Dima (delly000311)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor