Timp de preparare: 25 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 pastravi de cca. 400-500 g fiecare
- 2 cepe
- 350 ml vin alb sec
- 3 linguri piper verde zdrobit
- marar
- frunze de arpagic
- 4 foi de dafin
- zahar
- otet de vin
- 200 ml ulei
- cartofi natur
- patrunjel verde
- lamai
- sare
Mod de preparare:
Curatam pastravii de solzi si maruntaie, ii spalam bine si ii lasam la scurs. Curatam ceapa si o taiem solzisori, turnam vinul, condimentele, verdeturile tocate, sare si zahar, otet si 100 ml ulei. Umplem pestii cu acest amestec si-i lasam cca. 3 ore sa se marineze. Inainte de a-i pune la gratar, ii stergem cu un servet si ii ungem cu ulei. Ii invelim in folie de aluminiu si ii coacem la foc potrivit, sa se patrunda. Servim cu felii de lamaie si cu cartofi natur, pe care am presarat patrunjel tocat.
O reteta propusa de: Mihai Dima (delly000311)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară