Timp de preparare: 25 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 pastravi de cca. 400-500 g fiecare
- 2 cepe
- 350 ml vin alb sec
- 3 linguri piper verde zdrobit
- marar
- frunze de arpagic
- 4 foi de dafin
- zahar
- otet de vin
- 200 ml ulei
- cartofi natur
- patrunjel verde
- lamai
- sare
Mod de preparare:
Curatam pastravii de solzi si maruntaie, ii spalam bine si ii lasam la scurs. Curatam ceapa si o taiem solzisori, turnam vinul, condimentele, verdeturile tocate, sare si zahar, otet si 100 ml ulei. Umplem pestii cu acest amestec si-i lasam cca. 3 ore sa se marineze. Inainte de a-i pune la gratar, ii stergem cu un servet si ii ungem cu ulei. Ii invelim in folie de aluminiu si ii coacem la foc potrivit, sa se patrunda. Servim cu felii de lamaie si cu cartofi natur, pe care am presarat patrunjel tocat.
O reteta propusa de: Mihai Dima (delly000311)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.