Gamberi con Brandy

12:07, 20 Iulie 2009 publicat în Retete culinare

Prezentare: baza de gazpacho rece, peste care se aseaza crevetii tiger si se glaseaza cu fumetto cald.

Se prepară un gazpacho rece din:

  • 3 roşii,
  • 2 castraveţi mari,
  • 2 ardei graşi roşii,
  • ulei de măsline,
  • sare,
  • piper,
  • mentă.

Separat, se fierb creveţii tiger (16/20 buc/kg) cu usturoi, ulei de măsline, sare şi se aromatizează cu brandy Alexandrion.
Din capetele creveţilor, împreună cu frunze de pătrunjel, ţelină, usturoi, ceapă, ulei de măsline, sare şi piper se prepară un fumetto cald, redus.
Prezentare: baza de gazpacho rece, peste care se aşează creveţii tiger şi se glasează cu fumetto cald.

Citeste si:
ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită
ZAREA 7 Stele, istoria ce...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri