Se prepară un gazpacho rece din:
- 3 roşii,
- 2 castraveţi mari,
- 2 ardei graşi roşii,
- ulei de măsline,
- sare,
- piper,
- mentă.
Separat, se fierb creveţii tiger (16/20 buc/kg) cu usturoi, ulei de măsline, sare şi se aromatizează cu brandy Alexandrion.
Din capetele creveţilor, împreună cu frunze de pătrunjel, ţelină, usturoi, ceapă, ulei de măsline, sare şi piper se prepară un fumetto cald, redus.
Prezentare: baza de gazpacho rece, peste care se aşează creveţii tiger şi se glasează cu fumetto cald.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice