Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o bucata mare piept de pui
- jumatate de kg MERE
- 100 ml frisca lichida
- 50 g cas ras
- putin zahar
cate jumatate de lingurita de:
- cuisoare macinate
- scortisoara
- ghimbir
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pune cuptorul la 200 grade C
Pieptul de pui taiat feliute subtiri, merele curatate si taiate rondele se vor pune in straturi..in asa fel incat pieptul de pui sa fie la mijloc.
Frisca se amesteca cu condimentele(cate jumatate de lingurita din fiecare condiment..cuisoare macinate,scortisoara,ghimber, sare,piper si putin zahar)
Acest SOS de FRISCA se adauga peste mere si se pune la cuptor pret de 40 minunte.
Dupa adaugam 50g cascaval (ras) peste mere si vom lasa inca 15 minute la cuptor..
In timp ce se vom face acest preparat la cuptor putem aduga pe langa vas(pe gratar)cartofi noi(intregi)pusi in folie de aluminiu...
Si avem si garnitura la deliciosu'preparat venit de la vecinii maghiari.
Pofta Mare!
Arianna
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!