Piept de pui cu mere si sos de frisca

12:07, 17 Iulie 2009 publicat în Retete culinare

Ingrediente interesante si-un gust ireprosabil

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • o bucata mare piept de pui
  • jumatate de kg MERE
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 g cas ras
  • putin zahar

cate jumatate de lingurita de:

Citeste si:
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...
Atracția interpersonală: De...
  • cuisoare macinate
  • scortisoara
  • ghimbir
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Se pune cuptorul la 200 grade C
Pieptul de pui taiat feliute subtiri, merele curatate si taiate rondele se vor pune in straturi..in asa fel incat pieptul de pui sa fie la mijloc.
Frisca se amesteca cu condimentele(cate jumatate de lingurita din fiecare condiment..cuisoare macinate,scortisoara,ghimber, sare,piper si putin zahar)
Acest SOS de FRISCA se adauga peste mere si se pune la cuptor pret de 40 minunte.
Dupa adaugam 50g cascaval (ras) peste mere si vom lasa inca 15 minute la cuptor..
In timp ce se vom face acest preparat la cuptor putem aduga pe langa vas(pe gratar)cartofi noi(intregi)pusi in folie de aluminiu...
Si avem si garnitura la deliciosu'preparat venit de la vecinii maghiari.

Pofta Mare!
Arianna



O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Citeste si:
Cum te pregătești pentru tranziția către primăvară în materie de...
Cum te pregătești pentru...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri