Aspectuos si delicios!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 16 fileuri de piept de curcan,
  • sare,
  • 8 felii de paine,
  • 5 oua,
  • 8 felii de sunca feliata,
  • 4 catei de usturoi,
  • 4 caise (din compot)sau orice alt fruct,
  • 150g.trapist,
  • ulei,
  • foi de salata pentru decor;

Mod de preparare:
1.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se frige 2-3 minute in 3 linguri de ulei,se scoate si se pune pe o hartie absorbanta.
2.Se taie coaja feliilor de paine.Ouale se bat cu sare ;feliile de paine se pun in ou si se frig in ulei, se scot si se lasa sa se scurga de surplusul de ulei pe o hartie absorbanta.Se aseaza ,una langa alta, intr-o tava.Pe fiecare felie de paine se pune o felie de sunca feliata,se aseaza cate doua felii de carne , intre care se presara usturoi zdrobit,urmeaza caisa si se presara peste fiecare trapist ras.
3.Se coace in cuptorul preincalzit 6-8 minute , pana ce cascavalul se topeste.Preparatul se serveste pe foi de salata verde si insotit de un vin alb sec.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri