Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 4 portii):
- 16 fileuri de piept de curcan,
- sare,
- 8 felii de paine,
- 5 oua,
- 8 felii de sunca feliata,
- 4 catei de usturoi,
- 4 caise (din compot)sau orice alt fruct,
- 150g.trapist,
- ulei,
- foi de salata pentru decor;
Mod de preparare:
1.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se frige 2-3 minute in 3 linguri de ulei,se scoate si se pune pe o hartie absorbanta.
2.Se taie coaja feliilor de paine.Ouale se bat cu sare ;feliile de paine se pun in ou si se frig in ulei, se scot si se lasa sa se scurga de surplusul de ulei pe o hartie absorbanta.Se aseaza ,una langa alta, intr-o tava.Pe fiecare felie de paine se pune o felie de sunca feliata,se aseaza cate doua felii de carne , intre care se presara usturoi zdrobit,urmeaza caisa si se presara peste fiecare trapist ras.
3.Se coace in cuptorul preincalzit 6-8 minute , pana ce cascavalul se topeste.Preparatul se serveste pe foi de salata verde si insotit de un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei