Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 4 portii):
- 16 fileuri de piept de curcan,
- sare,
- 8 felii de paine,
- 5 oua,
- 8 felii de sunca feliata,
- 4 catei de usturoi,
- 4 caise (din compot)sau orice alt fruct,
- 150g.trapist,
- ulei,
- foi de salata pentru decor;
Mod de preparare:
1.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se frige 2-3 minute in 3 linguri de ulei,se scoate si se pune pe o hartie absorbanta.
2.Se taie coaja feliilor de paine.Ouale se bat cu sare ;feliile de paine se pun in ou si se frig in ulei, se scot si se lasa sa se scurga de surplusul de ulei pe o hartie absorbanta.Se aseaza ,una langa alta, intr-o tava.Pe fiecare felie de paine se pune o felie de sunca feliata,se aseaza cate doua felii de carne , intre care se presara usturoi zdrobit,urmeaza caisa si se presara peste fiecare trapist ras.
3.Se coace in cuptorul preincalzit 6-8 minute , pana ce cascavalul se topeste.Preparatul se serveste pe foi de salata verde si insotit de un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice