Excelenta!
Timp de preparare:
40 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
(pentru 4 portii):
Pentru sos:
1 ou,
6 linguri ulei de masline,
1 catel de usturoi,taiat bucati,
2 fileuri de ansoa,
25g.parmezan ras,
piper negru macinat;
Pentru salata:
1 bagheta de 20cm., taiata felii,
3 linguri ulei de masline,
25g.parmezan ras,
2900g.piept de pui ,dezosat si curatat de pielit2,
2 capatani de salata verde creata, spalata,
50g.parmezan ras pe razatoarea mare;

Mod de preparare:
1.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se fierbe oul timp de 4 minute,se trece sub jet de apa si se curata de coaja.Se amesteca in blender cu toate celelalte ingrediente pentru sos si se presara piper negru macinat.
2.Se aseaza feliile de paine intr-o tava de copt si se stropesc cu 2 linguri de ulei de masline.Se presara parmezan si se dau la cuptor 15 minute.Intre timp, pe gratarul incins,se frige la foc potrivit carnea de pui, presarata cu sare ;se lasa 12 minute pana se patrunde.Se taie fasii.
3.Se pun foile de salata creata ,spalata si scursa de apa, intr-un bol incapator si se toarna sosul.Se amesteca, pentru a se unge uniform,si dupa aceea, se imparte salata pe 4 farfurii.Deasupra se aseaza crutoanele,carnea ,parmezanul ras pe razatoarea mare si se presara piper negru proaspat macinat.Un vin alb sec merge foarte bine cu aceasta salata.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri