Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
350g spaghete,500g cozze,250g gamberi,50g unt,1 ardei rosu,1 ceapa,2 catei usturoi,1 pahar 1/2 vin alb sec,2 pahare smintina lichida,1 lingurita boia de ardei iute,2 linguri patrunjel,sare,piper
Mod de preparare:
Se unesc gamberii cu cozele si patrunjelul si se calesc oleaca.Scoateti cotele din tigaie si pastratile la cald.Mariti flacara si continuati calitu pina cind sucu scade la jumate.Adaugati smintina,sarea, piperul,cotele si mai fierbeti 1 minut.Spaghetele fierte in apa cu sare si putin ulei se impart in 4 portii peste care se puce sosul preparat presarind si un pic de patrunjel dupa gust.Se servesc calde.
O reteta propusa de: moruzov raluca (moruzov_raluca)
spaghete alla pescatora

Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare