spaghete alla pescatora

12:02, 5 Februarie 2009 publicat în Retete culinare

reteta pentru 4 persoane

Timp de preparare:
40 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
350g spaghete,500g cozze,250g gamberi,50g unt,1 ardei rosu,1 ceapa,2 catei usturoi,1 pahar 1/2 vin alb sec,2 pahare smintina lichida,1 lingurita boia de ardei iute,2 linguri patrunjel,sare,piper

Mod de preparare:
Se unesc gamberii cu cozele si patrunjelul si se calesc oleaca.Scoateti cotele din tigaie si pastratile la cald.Mariti flacara si continuati calitu pina cind sucu scade la jumate.Adaugati smintina,sarea, piperul,cotele si mai fierbeti 1 minut.Spaghetele fierte in apa cu sare si putin ulei se impart in 4 portii peste care se puce sosul preparat presarind si un pic de patrunjel dupa gust.Se servesc calde.

O reteta propusa de: moruzov raluca (moruzov_raluca)

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri