Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
350g spaghete,500g cozze,250g gamberi,50g unt,1 ardei rosu,1 ceapa,2 catei usturoi,1 pahar 1/2 vin alb sec,2 pahare smintina lichida,1 lingurita boia de ardei iute,2 linguri patrunjel,sare,piper
Mod de preparare:
Se unesc gamberii cu cozele si patrunjelul si se calesc oleaca.Scoateti cotele din tigaie si pastratile la cald.Mariti flacara si continuati calitu pina cind sucu scade la jumate.Adaugati smintina,sarea, piperul,cotele si mai fierbeti 1 minut.Spaghetele fierte in apa cu sare si putin ulei se impart in 4 portii peste care se puce sosul preparat presarind si un pic de patrunjel dupa gust.Se servesc calde.
O reteta propusa de: moruzov raluca (moruzov_raluca)
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei