Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
350g spaghete,500g cozze,250g gamberi,50g unt,1 ardei rosu,1 ceapa,2 catei usturoi,1 pahar 1/2 vin alb sec,2 pahare smintina lichida,1 lingurita boia de ardei iute,2 linguri patrunjel,sare,piper
Mod de preparare:
Se unesc gamberii cu cozele si patrunjelul si se calesc oleaca.Scoateti cotele din tigaie si pastratile la cald.Mariti flacara si continuati calitu pina cind sucu scade la jumate.Adaugati smintina,sarea, piperul,cotele si mai fierbeti 1 minut.Spaghetele fierte in apa cu sare si putin ulei se impart in 4 portii peste care se puce sosul preparat presarind si un pic de patrunjel dupa gust.Se servesc calde.
O reteta propusa de: moruzov raluca (moruzov_raluca)
spaghete alla pescatora
Vizionare placuta
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice