Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
350g spaghete,500g cozze,250g gamberi,50g unt,1 ardei rosu,1 ceapa,2 catei usturoi,1 pahar 1/2 vin alb sec,2 pahare smintina lichida,1 lingurita boia de ardei iute,2 linguri patrunjel,sare,piper
Mod de preparare:
Se unesc gamberii cu cozele si patrunjelul si se calesc oleaca.Scoateti cotele din tigaie si pastratile la cald.Mariti flacara si continuati calitu pina cind sucu scade la jumate.Adaugati smintina,sarea, piperul,cotele si mai fierbeti 1 minut.Spaghetele fierte in apa cu sare si putin ulei se impart in 4 portii peste care se puce sosul preparat presarind si un pic de patrunjel dupa gust.Se servesc calde.
O reteta propusa de: moruzov raluca (moruzov_raluca)
spaghete alla pescatora

Vizionare placuta
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.