160 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 5 portii):
2kg.carne de vita, taiata cuburi,
1kg.ceapa , curatata si tocata,
750ml. bere,
1/2 cana faina,
6 catei de usturoi,taiati marunt,
3 canite de zahar,1/4 cana otet de mere,
1/2 cana patrunjel verde tocat,
2 lingurite cimbru,
125ml. ulei,
750ml. supa de vita fierbinte,
1 lingura sare,
piper dupa gust;
Mod de preparare:
1.Cuburile de carne de vita se trec prin faina.
2.Uleiul se incalzeste , se adauga carnea si se prajeste.
3.Se scoate carnea din tigaie si ,in uleiul ramas, se pune ceapa si usturoiul si se calesc 8-10 minute.
4.Intr-un vas mai mare se toarna restul de ingrediente -lasand deoparte 1/2 din cantitatea de otet-,se amesteca , se adauga carnea, ceapa si usturoiul calite , se acopera cu capac si se pune in cuptorul preincalzit , timp de 2 ore.
5.Se scoate din cuptor , se adauga restul de otet , se aduce la punctul de fierbere , se acopera si se lasa pe foc mic, timp de 15 minute.Se serveste cu cartofi prajiti si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!