160 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 5 portii):
2kg.carne de vita, taiata cuburi,
1kg.ceapa , curatata si tocata,
750ml. bere,
1/2 cana faina,
6 catei de usturoi,taiati marunt,
3 canite de zahar,1/4 cana otet de mere,
1/2 cana patrunjel verde tocat,
2 lingurite cimbru,
125ml. ulei,
750ml. supa de vita fierbinte,
1 lingura sare,
piper dupa gust;
Mod de preparare:
1.Cuburile de carne de vita se trec prin faina.
2.Uleiul se incalzeste , se adauga carnea si se prajeste.
3.Se scoate carnea din tigaie si ,in uleiul ramas, se pune ceapa si usturoiul si se calesc 8-10 minute.
4.Intr-un vas mai mare se toarna restul de ingrediente -lasand deoparte 1/2 din cantitatea de otet-,se amesteca , se adauga carnea, ceapa si usturoiul calite , se acopera cu capac si se pune in cuptorul preincalzit , timp de 2 ore.
5.Se scoate din cuptor , se adauga restul de otet , se aduce la punctul de fierbere , se acopera si se lasa pe foc mic, timp de 15 minute.Se serveste cu cartofi prajiti si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară