90 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
un pui de 1,2kg.,
4-5 linguri ulei,
1 lingura boia,
0,5 l. bere,
200g. ciuperci de balegar,
1 praz,
2 cepe rosii,
4 rosii,
sare,
piper;
Mod de preparare:
1.Puiul se spala , se sterge cu un servet de bucatarie si se taie in bucati.Fiecare bucata se freaca cu sare si piper.
2.Se aseaza carnea intr-o tava si se unge cu boiaua amestecata cu uleiul, se toarna peste carne 1/2 din cantitatea de bere si se frige in cuptor preincalzit 30 de minute, la 200*C.Din cand in cand, se stropeste carnea cu sosul din tava.
3.Prazul se spala bine si se taie rotocoale.Se curata ceapa si se taie solzisori, iar rosiile in patru.Impreuna cu ciupercile spalate si taiate felii, toate acestea se pun in tava peste carne , se sareaza si pipereaza si se mai tin 15 minute in cuptor.Se toarna peste carne restul de bere si se mai frige carnea inca 45 de minute.
4.Puiul se serveste cu garnitura dupa dorinta si bere din belsug.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară