45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
10 ciuperci uscate(manatarca),
250ml.supa(din cubulet),
2 felii paine toast,
1 legatura patrunjel verde,
1 legatura busuioc,
30g.parmezan,
2 buc. file de porc a 300g.bucata,
sare,
piper,
3-4 linguri ulei,
100 ml. smantana,
2 linguri sos pesto rosso;
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 200*C.Se inmoaie ciupercile uscate in supa calda.Se prajesc feliile de toast si apoi se faramiteaza sau se dau prin masina de tocat pana se obtine un pesmet.Se pune pesmetul rezultat intr-o tava si se prajeste cca. 3 minute ,apoi se lasa sa se raceasca.Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.Se rade parmezanul si se amesteca totul.
2.Se spala carnea , se usuca cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza.Se prajeste 10-15 minute in uleiul incins, se pune pe o farfurie si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se pune supa in care s-au inmuiat ciupercile si smantana,se fierb 5 minute si se condimenteaza.
3.Se unge carnea cu sosul pesto , se tavaleste prin amestecul de pesmet si verdeata ,se scutura surplusul si se da la cuptor 8-10 minute la 250*C.Fiecare bucata se taie in doua, astfel se obtin 4 portii.
4.Preparatul se serveste cu sosul preparat si o garnitura de gnocchi cu bureti in sos de lamaie si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?