IN ACEST ARTICOL:
Gust desavarsit!
Timp de preparare:
45 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
10 ciuperci uscate(manatarca),
250ml.supa(din cubulet),
2 felii paine toast,
1 legatura patrunjel verde,
1 legatura busuioc,
30g.parmezan,
2 buc. file de porc a 300g.bucata,
sare,
piper,
3-4 linguri ulei,
100 ml. smantana,
2 linguri sos pesto rosso;


Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 200*C.Se inmoaie ciupercile uscate in supa calda.Se prajesc feliile de toast si apoi se faramiteaza sau se dau prin masina de tocat pana se obtine un pesmet.Se pune pesmetul rezultat intr-o tava si se prajeste cca. 3 minute ,apoi se lasa sa se raceasca.Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.Se rade parmezanul si se amesteca totul.
2.Se spala carnea , se usuca cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza.Se prajeste 10-15 minute in uleiul incins, se pune pe o farfurie si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se pune supa in care s-au inmuiat ciupercile si smantana,se fierb 5 minute si se condimenteaza.
3.Se unge carnea cu sosul pesto , se tavaleste prin amestecul de pesmet si verdeata ,se scutura surplusul si se da la cuptor 8-10 minute la 250*C.Fiecare bucata se taie in doua, astfel se obtin 4 portii.
4.Preparatul se serveste cu sosul preparat si o garnitura de gnocchi cu bureti in sos de lamaie si un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri