45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
10 ciuperci uscate(manatarca),
250ml.supa(din cubulet),
2 felii paine toast,
1 legatura patrunjel verde,
1 legatura busuioc,
30g.parmezan,
2 buc. file de porc a 300g.bucata,
sare,
piper,
3-4 linguri ulei,
100 ml. smantana,
2 linguri sos pesto rosso;
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 200*C.Se inmoaie ciupercile uscate in supa calda.Se prajesc feliile de toast si apoi se faramiteaza sau se dau prin masina de tocat pana se obtine un pesmet.Se pune pesmetul rezultat intr-o tava si se prajeste cca. 3 minute ,apoi se lasa sa se raceasca.Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.Se rade parmezanul si se amesteca totul.
2.Se spala carnea , se usuca cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza.Se prajeste 10-15 minute in uleiul incins, se pune pe o farfurie si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se pune supa in care s-au inmuiat ciupercile si smantana,se fierb 5 minute si se condimenteaza.
3.Se unge carnea cu sosul pesto , se tavaleste prin amestecul de pesmet si verdeata ,se scutura surplusul si se da la cuptor 8-10 minute la 250*C.Fiecare bucata se taie in doua, astfel se obtin 4 portii.
4.Preparatul se serveste cu sosul preparat si o garnitura de gnocchi cu bureti in sos de lamaie si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară