Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
8 fileuri de somon afumat,
1/2 manunchi de marar verde,
80g.creveti fierti si decorticati,
100g.tarama(optional-preparat oriental,de culoare roz,gata preparat),1 lamaie,
50g.icre de somon,
4 linguri sos Tabasco,
4 linguri de smantana sau frisca pentru gatit,
sare,
piper,
150g. salata verde;
Mod de preparare:
1.Se spala si se toaca marunt mararul.Se stoarce sucul de la 1 lamaie.
2.Intr-un bol se amesteca crevetii, tarama,smantana sau frisca,mararul tocat si lamaia.Se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga 4 linguri de sos Tabasco.Se repartizeaza compozitia pe cele 8 fileuri de somon afumat si se ruleaza.
3.Se pun fileurile de somon in folie de aluminiu si se tin la rece,in frigider, pana la servire.
4.Pe un platou se aseaza fileurile de somon afumat pe un pat de salata verde si se decoreaza cu icre de somon.Se servesc cu vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Rulouri de somon cu creveti
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară