Timp de preparare:
3 h si 20 min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 fructe de grapefruit curatate,
- 3 portocale curatate,
- un varf lingurita sare,
- un castravete mediu, taiat marunt,
- seminte de floarea soarelui,
- 2 buc avocado, taiate felii,
- 2/3 cana otet,
- 1/3 cana zahar,
- o ceapa mica taiata inele
Mod de preparare:
Se taie grapefruitul si portocalele deasupra unui castronel, pentru a nu pierde zeama. Intr-un vas mare se amesteca citricele, castravetele, ceapa, feliile de avocado. Peste sucul de la grapefruit si portocala se mai adauga suc de portocale, pana se face o cana. Acesta se amesteca bine cu otet, zahar, sare, un praf de piper. Se toarna peste fructe.
Se lasa la marinat in frigider 2-3 ore. Cand se serveste se adauga semintele de floarea soarelui.Se scot fructele din marinata. Se servesc pe un platou decorat cu frunze de salata, cu putin sos de marinata deasupra.
Pofta mare!
O reteta propusa de: sabau arianna (arianna_blue)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?