Reteta culinara din... Caraibe! Un amestec interesant de dulce,acru,sarat..

Timp de preparare:

3 h si 20 min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 3 fructe de grapefruit curatate,
  • 3 portocale curatate,
  • un varf lingurita sare,
  • un castravete mediu, taiat marunt,
  • seminte de floarea soarelui,
  • 2 buc avocado, taiate felii,
  • 2/3 cana otet,
  • 1/3 cana zahar,
  • o ceapa mica taiata inele


Mod de preparare:


Se taie grapefruitul si portocalele deasupra unui castronel, pentru a nu pierde zeama. Intr-un vas mare se amesteca citricele, castravetele, ceapa, feliile de avocado. Peste sucul de la grapefruit si portocala se mai adauga suc de portocale, pana se face o cana. Acesta se amesteca bine cu otet, zahar, sare, un praf de piper. Se toarna peste fructe.
Se lasa la marinat in frigider 2-3 ore. Cand se serveste se adauga semintele de floarea soarelui.Se scot fructele din marinata. Se servesc pe un platou decorat cu frunze de salata, cu putin sos de marinata deasupra.

Pofta mare!



O reteta propusa de: sabau arianna (arianna_blue)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Pulpe la cuptor cu rozmarin: o combinație simplă, dar delicioasă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri