45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 bucati de piept de pui,
- 2 linguri ulei de masline,
- 2 oua,
- sare, piper,
- 200g.spanac fiert si tocat,
- faina,
- pesmet, ulei pentru prajit;
- Pentru amestecul de usturoi:
- 50g.unt,
- 2 catei de usturoi,
- 25g.patrunjel tocat,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se amesteca untul topit cu usturoiul zdrobit pana cand devine o crema.Se sareaza, pipereaza, apoi se adauga patrunjelul tocat.Se pune la frigider pana se intareste,dupa care se amesteca cu spanacul fiert, tocat si racit.
2.Bucatile de piept de pui se spala , se usuca cu un servet de bucatarie si lei se face un buzunar cu un cutit ascutit.Se umplu buzunarele cu amestecul de spanac si usturoi.
3.Se trec bucatile de carne umplute prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte,pana se rumenesc.se scot din tigaie si se pun pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
4.Se aseaza bucatile de carne rumenite intr-un vas de Jena, se acopera cu folie de aluminiu si se coc in cuptor, la 200^C , timp de 8 minute.Se servesc cu cartofi natur si salata de sezon.Sa nu uitam vinul alb , care merge excelent cu acest preparat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară