45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 bucati de piept de pui,
- 2 linguri ulei de masline,
- 2 oua,
- sare, piper,
- 200g.spanac fiert si tocat,
- faina,
- pesmet, ulei pentru prajit;
- Pentru amestecul de usturoi:
- 50g.unt,
- 2 catei de usturoi,
- 25g.patrunjel tocat,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se amesteca untul topit cu usturoiul zdrobit pana cand devine o crema.Se sareaza, pipereaza, apoi se adauga patrunjelul tocat.Se pune la frigider pana se intareste,dupa care se amesteca cu spanacul fiert, tocat si racit.
2.Bucatile de piept de pui se spala , se usuca cu un servet de bucatarie si lei se face un buzunar cu un cutit ascutit.Se umplu buzunarele cu amestecul de spanac si usturoi.
3.Se trec bucatile de carne umplute prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte,pana se rumenesc.se scot din tigaie si se pun pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
4.Se aseaza bucatile de carne rumenite intr-un vas de Jena, se acopera cu folie de aluminiu si se coc in cuptor, la 200^C , timp de 8 minute.Se servesc cu cartofi natur si salata de sezon.Sa nu uitam vinul alb , care merge excelent cu acest preparat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă