Se prepara rapid si constituie un pranz delicios.
Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:


  • 4 bucati de piept de pui,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 2 oua,
  • sare, piper,
  • 200g.spanac fiert si tocat,
  • faina,
  • pesmet, ulei pentru prajit;
  • Pentru amestecul de usturoi:
  • 50g.unt,
  • 2 catei de usturoi,
  • 25g.patrunjel tocat,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:

1.Se amesteca untul topit cu usturoiul zdrobit pana cand devine o crema.Se sareaza, pipereaza, apoi se adauga patrunjelul tocat.Se pune la frigider pana se intareste,dupa care se amesteca cu spanacul fiert, tocat si racit.
2.Bucatile de piept de pui se spala , se usuca cu un servet de bucatarie si lei se face un buzunar cu un cutit ascutit.Se umplu buzunarele cu amestecul de spanac si usturoi.
3.Se trec bucatile de carne umplute prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte,pana se rumenesc.se scot din tigaie si se pun pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
4.Se aseaza bucatile de carne rumenite intr-un vas de Jena, se acopera cu folie de aluminiu si se coc in cuptor, la 200^C , timp de 8 minute.Se servesc cu cartofi natur si salata de sezon.Sa nu uitam vinul alb , care merge excelent cu acest preparat.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri