1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-2 oua
-200 ml ulei de floarea soarelui(sau masline)
-1 lingurita scortisoara macinata
-1 plic zahar vanilat
-150 g zahar
-250 g faina
-1 plic praf de copt(10 g)
-5 mere
-150 g miez de nuca taiat marunt.
Mod de preparare:
Intr-un vas bateti cu telul ouale intregi,adaugati zaharul si frecati cu o lingura de lemn pana se dizolva,apoi adaugati uleiul,scortisoara,zaharul vanilat,faina amestecata cu praful de copt si la urma nucile si merele(curatate de coaja si taiate felii).
Ungeti o tava de chec cu margarina si tapetati-o cu faina si turnati in ea compozitia.
Checul il coaceti la 180 grade timp de 50 min.Cand e copt il lasati sa se raceasca si apoi il pudrati cu zahar.
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?