- 20 foi de lasagne,
- 600g. ciuperci de balegar,
- 400g. bureti galbeni,
- 6dl.sos Bechamel,
- 1/2 dl. ulei de masline,
- 1 ceapa rosie mare,
- 1 manunchi de patrunjel verde,
- 1 manunchi de cimbrisor,
- 1 lingura nucsoara pisata,
- piper,
- sare;
Mod de preparare:
1.Se caleste ceapa tocata marunt in ulei fierbinte,se adauga ciupercile spalate si taiate felii si se calesc impreuna.Se sareaza, se pipareaza si se presara patrunjel si cimbrisor fin tocate.Cand acestea sunt patrunse,se iau de pe foc.
2.Intr-o forma de Jena unsa cu ulei se aseaza 5 foi de lasagne ,una langa cealalta, peste se pune 1/2 din compozitia de ciuperci, cu zeama lasata in tigaie,din nou foi de lasagne ,apoi 1/2 din sosul Bechamel, foi de lasagne si restul de ciuperci.Peste ultimul strat de foi de lasaghe se pune restul de sos Bechamel.
3.Preparatul se coace 40-45 de minute in cuptor preincalzit , la 190*C.Se orneaza cu frunzulite de cimbrisor si se serveste cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară