IN ACEST ARTICOL:
Este una din retetele mele preferate.
Ingrediente:

  • 20 foi de lasagne,
  • 600g. ciuperci de balegar,
  • 400g. bureti galbeni,
  • 6dl.sos Bechamel,
  • 1/2 dl. ulei de masline,
  • 1 ceapa rosie mare,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 1 manunchi de cimbrisor,
  • 1 lingura nucsoara pisata,
  • piper,
  • sare;

Mod de preparare:


1.Se caleste ceapa tocata marunt in ulei fierbinte,se adauga ciupercile spalate si taiate felii si se calesc impreuna.Se sareaza, se pipareaza si se presara patrunjel si cimbrisor fin tocate.Cand acestea sunt patrunse,se iau de pe foc.

2.Intr-o forma de Jena unsa cu ulei se aseaza 5 foi de lasagne ,una langa cealalta, peste se pune 1/2 din compozitia de ciuperci, cu zeama lasata in tigaie,din nou foi de lasagne ,apoi 1/2 din sosul Bechamel, foi de lasagne si restul de ciuperci.Peste ultimul strat de foi de lasaghe se pune restul de sos Bechamel.

3.Preparatul se coace 40-45 de minute in cuptor preincalzit , la 190*C.Se orneaza cu frunzulite de cimbrisor si se serveste cu un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri