40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Pentru foi: 3 linguri de zahar, o lingura unt sau margarina, un ou intreg, 3 linguri smantana, 1 praf de copt, 3 linguri cacao
Pentru umplutura: 300 grame zahar, 1 pachet unt sau margarina, 4 oua, 1 kg branza dulce, 2 linguri de faina
Mod de preparare:
Din cantitatile pentru foi se face un aluat la care se adauga faina cat cuprinde. Se fac 2 foi. Zaharul, margarina, cele 4 galbenusuri se freaca bine, se adauga vanilie, coaja de lamaie, 2 linguri de faina si albusele batute bine si branza.
Se amesteca totul si se pune intre cele 2 foi(tava unsa si infainata). Foia de deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Se coace la foc potrivit.
Cand este coapta, se presara zahar pudra.
O reteta propusa de: Darastean Persida (iulia)
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili