40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Pentru foi: 3 linguri de zahar, o lingura unt sau margarina, un ou intreg, 3 linguri smantana, 1 praf de copt, 3 linguri cacao
Pentru umplutura: 300 grame zahar, 1 pachet unt sau margarina, 4 oua, 1 kg branza dulce, 2 linguri de faina
Mod de preparare:
Din cantitatile pentru foi se face un aluat la care se adauga faina cat cuprinde. Se fac 2 foi. Zaharul, margarina, cele 4 galbenusuri se freaca bine, se adauga vanilie, coaja de lamaie, 2 linguri de faina si albusele batute bine si branza.
Se amesteca totul si se pune intre cele 2 foi(tava unsa si infainata). Foia de deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Se coace la foc potrivit.
Cand este coapta, se presara zahar pudra.
O reteta propusa de: Darastean Persida (iulia)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară