40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Pentru foi: 3 linguri de zahar, o lingura unt sau margarina, un ou intreg, 3 linguri smantana, 1 praf de copt, 3 linguri cacao
Pentru umplutura: 300 grame zahar, 1 pachet unt sau margarina, 4 oua, 1 kg branza dulce, 2 linguri de faina
Mod de preparare:
Din cantitatile pentru foi se face un aluat la care se adauga faina cat cuprinde. Se fac 2 foi. Zaharul, margarina, cele 4 galbenusuri se freaca bine, se adauga vanilie, coaja de lamaie, 2 linguri de faina si albusele batute bine si branza.
Se amesteca totul si se pune intre cele 2 foi(tava unsa si infainata). Foia de deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Se coace la foc potrivit.
Cand este coapta, se presara zahar pudra.
O reteta propusa de: Darastean Persida (iulia)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?