Incearca o prajitura cu branza dulce de vaci.
Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:


redusa

Ingrediente:

Pentru foi: 3 linguri de zahar, o lingura unt sau margarina, un ou intreg, 3 linguri smantana, 1 praf de copt, 3 linguri cacao
Pentru umplutura: 300 grame zahar, 1 pachet unt sau margarina, 4 oua, 1 kg branza dulce, 2 linguri de faina

Mod de preparare:

Din cantitatile pentru foi se face un aluat la care se adauga faina cat cuprinde. Se fac 2 foi. Zaharul, margarina, cele 4 galbenusuri se freaca bine, se adauga vanilie, coaja de lamaie, 2 linguri de faina si albusele batute bine si branza.
Se amesteca totul si se pune intre cele 2 foi(tava unsa si infainata). Foia de deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Se coace la foc potrivit.
Cand este coapta, se presara zahar pudra.

O reteta propusa de: Darastean Persida (iulia)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri