1 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg mere
- 5oua
- 5linguri faina
- 5linguri zahar
- 5linguri ulei
- coaja de lamaie
- zahar vanilat
Mod de preparare:
Se curata merele de coaja(daca vreti) se taie felii mai groase se pun in tava unsa si tapetata cu faina ,se baga la cuptor pentru a se coace.
Dupa ce se coc merele se face un pandispan cu ingredientele de mai sus ,se toarna compozitia peste merele coapte si se introduce din nou la cuptor pentru a se coace si pandispanul.
Se pudreaza cu zahar pudra.E foarte gustoasa.
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Stanciu Daniela Elena (danna_stanciu2005)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?