1 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg mere
- 5oua
- 5linguri faina
- 5linguri zahar
- 5linguri ulei
- coaja de lamaie
- zahar vanilat
Mod de preparare:
Se curata merele de coaja(daca vreti) se taie felii mai groase se pun in tava unsa si tapetata cu faina ,se baga la cuptor pentru a se coace.
Dupa ce se coc merele se face un pandispan cu ingredientele de mai sus ,se toarna compozitia peste merele coapte si se introduce din nou la cuptor pentru a se coace si pandispanul.
Se pudreaza cu zahar pudra.E foarte gustoasa.
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Stanciu Daniela Elena (danna_stanciu2005)
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă