1 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg mere
- 5oua
- 5linguri faina
- 5linguri zahar
- 5linguri ulei
- coaja de lamaie
- zahar vanilat
Mod de preparare:
Se curata merele de coaja(daca vreti) se taie felii mai groase se pun in tava unsa si tapetata cu faina ,se baga la cuptor pentru a se coace.
Dupa ce se coc merele se face un pandispan cu ingredientele de mai sus ,se toarna compozitia peste merele coapte si se introduce din nou la cuptor pentru a se coace si pandispanul.
Se pudreaza cu zahar pudra.E foarte gustoasa.
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Stanciu Daniela Elena (danna_stanciu2005)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!