60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 2,5 kg vinete
- 2 cepe rosii, ca sunt mai dulci
- 3 ardei grasi, copti ca pt salata de ardei copti
- 5 rosii coapte, fara coaja
- usturoi
- sare, piper
- ulei din belsug
Mod de preparare:
Vinetele se coc, la fel ca pt salata de vinete. Se scurg, apoi se desfac fasii-fasii.In vasul pt cuptor,se pune un rand de vinete, ceapa taiata solzisori, ardei, rosiile taiate mici, putin usturoi, repetam, la final turnam ulei din plin, punem la cuptor, nu amestecam deloc, doar scuturam usor vasul, lasam sa se raceasca, pt impresia estetica, turnam si patrunjel in ploaie.
Atentie, se mananca rece, este excelenta, dar nu este zacusca, nu este musaca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ionescu Natalia (ionescu natalia)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?