60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 2,5 kg vinete
- 2 cepe rosii, ca sunt mai dulci
- 3 ardei grasi, copti ca pt salata de ardei copti
- 5 rosii coapte, fara coaja
- usturoi
- sare, piper
- ulei din belsug
Mod de preparare:
Vinetele se coc, la fel ca pt salata de vinete. Se scurg, apoi se desfac fasii-fasii.In vasul pt cuptor,se pune un rand de vinete, ceapa taiata solzisori, ardei, rosiile taiate mici, putin usturoi, repetam, la final turnam ulei din plin, punem la cuptor, nu amestecam deloc, doar scuturam usor vasul, lasam sa se raceasca, pt impresia estetica, turnam si patrunjel in ploaie.
Atentie, se mananca rece, este excelenta, dar nu este zacusca, nu este musaca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ionescu Natalia (ionescu natalia)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.