Ingrediente:
- un ou crud intreg (cu albus si galbenus)
- o lingurita de mustar
- zeama de lamaie
- o cana de ulei
Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele intr-un vas inalt (ca pentru frisca) si se baga blenderul!
In 30 de secunde aveti o maioneza tare si afanata, care poate servi ca baza pentru multe alte sosuri:cu smantana,cu coniac,cu rosii...sau pur si simplu poate fi consumata imediat!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Simona Mihaela Sass (cius22)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana