30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 250g carne de orice fel
- 1 sfecla rosie
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 lingura mustar
- ule
- otet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe carnea,se taie fasii subtiri.Separat se fierbe sfecla,se curata si se taie felii. Ceapa se taie solzisori.
Se fierbe si oul tare.Galbenusul se sfarama si se amesteca cu o lingura de mustar,ulei,otet,sare, pier dupa gust.Intr-o salatiera se pun bucatile de carne, feliile de sfecla albusul de oufiert si ceapa.Se amesteca totul cu sosul din galbenus si se orneaza cu frunze de salata si patrunjel verde.
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară