30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 250g carne de orice fel
- 1 sfecla rosie
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 lingura mustar
- ule
- otet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe carnea,se taie fasii subtiri.Separat se fierbe sfecla,se curata si se taie felii. Ceapa se taie solzisori.
Se fierbe si oul tare.Galbenusul se sfarama si se amesteca cu o lingura de mustar,ulei,otet,sare, pier dupa gust.Intr-o salatiera se pun bucatile de carne, feliile de sfecla albusul de oufiert si ceapa.Se amesteca totul cu sosul din galbenus si se orneaza cu frunze de salata si patrunjel verde.
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei