Pregateste o salata cu carne fiarta si sfecla rosie.
Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 250g carne de orice fel
  • 1 sfecla rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar
  • ule
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierbe carnea,se taie fasii subtiri.Separat se fierbe sfecla,se curata si se taie felii. Ceapa se taie solzisori.
Se fierbe si oul tare.Galbenusul se sfarama si se amesteca cu o lingura de mustar,ulei,otet,sare, pier dupa gust.Intr-o salatiera se pun bucatile de carne, feliile de sfecla albusul de oufiert si ceapa.Se amesteca totul cu sosul din galbenus si se orneaza cu frunze de salata si patrunjel verde.

O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri