30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 250g carne de orice fel
- 1 sfecla rosie
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 lingura mustar
- ule
- otet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe carnea,se taie fasii subtiri.Separat se fierbe sfecla,se curata si se taie felii. Ceapa se taie solzisori.
Se fierbe si oul tare.Galbenusul se sfarama si se amesteca cu o lingura de mustar,ulei,otet,sare, pier dupa gust.Intr-o salatiera se pun bucatile de carne, feliile de sfecla albusul de oufiert si ceapa.Se amesteca totul cu sosul din galbenus si se orneaza cu frunze de salata si patrunjel verde.
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?