40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 500 g. pulpa de vitel
- 2 cepe rosii
- 1 mango
- 2 ardei grasi (rosii)
- 20 g. ghimbir
- 1 ardei rosu iute
- 4-5 linguri ulei
- 400 ml. supa de vita (poate fi si din cubulet)
- 4 linguri sos de soia
- 2 linguri amidon
- sare
- piper
- 4 linguri vin rosu
- 1 manunchi de busuioc
Mod de preparare:
1.Carnea-fara pielite si dezosata- se taie fasii.La fel se taie si ardeiul gras.Se curata mango de coaja, se taie pulpa de pe sambure, apoi se taie cubulete.Ardeiul iute se curata si se toaca marunt.
2. Se prajeste carnea in 2 linguri de ulei, se sareaza,se pipereaza si se scoate.In restul de ulei se prajeste ceapa, apoi se adauga ardeiul gras, ghimbirul si ardeiul iute.Se lasa sa se inabuse impreuna cc. 6 minute.
3. Se amesteca cu telul supa de vita cu sosul de soia ,vinul si amidonul.Se pun sa fiarba , amestecand mereu, se adauga carnea, mango, sare si piper, daca este nevoie ,se lasa sa mai dea 2 clocote si se ia de pe foc.
4. Se aseaza preparatul pe un platou si se orneaza cu busuioc.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor