IN ACEST ARTICOL:
Hai sa pregatim praz cu smantana! O reteta rapida si delicioasa.
Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 1 cescuta de lapte
  • 1/2 pahar de smantana
  • 1 lingur� de unt
  • 1 lingura de branza

Mod de preparare

Se curata bine prazul si se taie in bucati si se pune la fiert in apa (se schimba de 2 ori).

Se scurge bine prazul si se inabusa in putin lapte timp de un sfert de ora. Se pune sare dupa gust. Se asaza cu unt, intr-un vas rezistent la foc.

Se toarn� deasupra o ceasca de smantana.
Se rade branza pe deasupra si se tine 15 minute la cuptor.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri