- 1 legatura de praz
- 1 cescuta de lapte
- 1/2 pahar de smantana
- 1 lingur� de unt
- 1 lingura de branza
Mod de preparare
Se curata bine prazul si se taie in bucati si se pune la fiert in apa (se schimba de 2 ori).
Se scurge bine prazul si se inabusa in putin lapte timp de un sfert de ora. Se pune sare dupa gust. Se asaza cu unt, intr-un vas rezistent la foc.
Se toarn� deasupra o ceasca de smantana.
Se rade branza pe deasupra si se tine 15 minute la cuptor.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă