- 1 legatura de praz
 - 1 cescuta de lapte
 - 1/2 pahar de smantana
 - 1 lingur� de unt
 - 1 lingura de branza
 
Mod de preparare
Se curata bine prazul si se taie in bucati si se pune la fiert in apa (se schimba de 2 ori).
Se scurge bine prazul si se inabusa in putin lapte timp de un sfert de ora. Se pune sare dupa gust. Se asaza cu unt, intr-un vas rezistent la foc.
Se toarn� deasupra o ceasca de smantana.
Se rade branza pe deasupra si se tine 15 minute la cuptor.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei