- 1 legatura de praz
- 1 cescuta de lapte
- 1/2 pahar de smantana
- 1 lingur� de unt
- 1 lingura de branza
Mod de preparare
Se curata bine prazul si se taie in bucati si se pune la fiert in apa (se schimba de 2 ori).
Se scurge bine prazul si se inabusa in putin lapte timp de un sfert de ora. Se pune sare dupa gust. Se asaza cu unt, intr-un vas rezistent la foc.
Se toarn� deasupra o ceasca de smantana.
Se rade branza pe deasupra si se tine 15 minute la cuptor.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!