- 1 legatura de praz
- 1 cescuta de lapte
- 1/2 pahar de smantana
- 1 lingur� de unt
- 1 lingura de branza
Mod de preparare
Se curata bine prazul si se taie in bucati si se pune la fiert in apa (se schimba de 2 ori).
Se scurge bine prazul si se inabusa in putin lapte timp de un sfert de ora. Se pune sare dupa gust. Se asaza cu unt, intr-un vas rezistent la foc.
Se toarn� deasupra o ceasca de smantana.
Se rade branza pe deasupra si se tine 15 minute la cuptor.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.