- 1 legatura de praz
- 1 cescuta de lapte
- 1/2 pahar de smantana
- 1 lingur� de unt
- 1 lingura de branza
Mod de preparare
Se curata bine prazul si se taie in bucati si se pune la fiert in apa (se schimba de 2 ori).
Se scurge bine prazul si se inabusa in putin lapte timp de un sfert de ora. Se pune sare dupa gust. Se asaza cu unt, intr-un vas rezistent la foc.
Se toarn� deasupra o ceasca de smantana.
Se rade branza pe deasupra si se tine 15 minute la cuptor.
Pofta buna!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !