- 5-6 vinete potrivite
- 2 linguri unt
- 250 g branza
- 1 lingurita pesmet
- sare
Mod de preparare
Se aleg vinetele. Se coc la fel ca pentru salata observand ca s� ramana cat mai albe. Nu se taie marunt.
Se presara sare peste ele. Se unge o forma cu putin unt, se pun felii subtiri de branza, pe deasupra se pun doua vinete care se intind pe toata suprafata.
Se fac mai multe straturi la fel.
Pe deasupra se rade branza, se presara si pesmet si se stropeste cu putin unt.
Forma se baga la cuptor.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare