- 5-6 vinete potrivite
- 2 linguri unt
- 250 g branza
- 1 lingurita pesmet
- sare
Mod de preparare
Se aleg vinetele. Se coc la fel ca pentru salata observand ca s� ramana cat mai albe. Nu se taie marunt.
Se presara sare peste ele. Se unge o forma cu putin unt, se pun felii subtiri de branza, pe deasupra se pun doua vinete care se intind pe toata suprafata.
Se fac mai multe straturi la fel.
Pe deasupra se rade branza, se presara si pesmet si se stropeste cu putin unt.
Forma se baga la cuptor.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară