- 5-6 vinete potrivite
- 2 linguri unt
- 250 g branza
- 1 lingurita pesmet
- sare
Mod de preparare
Se aleg vinetele. Se coc la fel ca pentru salata observand ca s� ramana cat mai albe. Nu se taie marunt.
Se presara sare peste ele. Se unge o forma cu putin unt, se pun felii subtiri de branza, pe deasupra se pun doua vinete care se intind pe toata suprafata.
Se fac mai multe straturi la fel.
Pe deasupra se rade branza, se presara si pesmet si se stropeste cu putin unt.
Forma se baga la cuptor.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.