20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300 g margarina sau unt
- 175 g zahar tos
- 175 g zahar pudra
- 8 galbenusuri
- 300 g nuci macinate
- 5 foi napolitane
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga pe rand galbenusurile,se adauga si nucile,se amesteca si se lasa de-o parte. Intr-o cratita se caramelizeaza 175g zahar tos,se ia de pe foc si se adauga compozitia.
Se mai pune vasul pe foc fic pana da 2-3 clocote.Se pune fierbinte peste foi si se preseaza usor cu mana ultima foaie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Teodora Grigore (floricel)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!