26 Mai 2008 publicat în Retete culinare 1 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O reteta usoara de sprot marinat.
Timp de preparare:

30 minute

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1 kg sprot proaspat sau congelat
  • 150 grame pasta de tomate
  • 250 grame apa
  • 10 grame ulei
  • 10 gr sare
  • 5 gr piper
  • 3 foi de dafin
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura otet concentrat

Mod de preparare:

Pestele se curata de capete si mate ,se spala numai in apa rece,se opareste in apa cu sare si otet, se lasa sa se scurga. separat se face sosul marinat:
Se pune intr-un vas uleiul,apa,pasta de tomate si mirodeniile,respectiv sarea,zaharul ,usturoiul,pirerulsi foile de dafin si se fierb citeva minute

Cand este gata se ia de pe foc si se toarna peste sprotul scurs.
Se poate consuma imediat, cald sau se poate consuma rece, a doua zi.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Balasa Ecaterina (cat)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri