30 minute
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg sprot proaspat sau congelat
- 150 grame pasta de tomate
- 250 grame apa
- 10 grame ulei
- 10 gr sare
- 5 gr piper
- 3 foi de dafin
- 3-4 catei de usturoi
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingura otet concentrat
Mod de preparare:
Pestele se curata de capete si mate ,se spala numai in apa rece,se opareste in apa cu sare si otet, se lasa sa se scurga. separat se face sosul marinat:
Se pune intr-un vas uleiul,apa,pasta de tomate si mirodeniile,respectiv sarea,zaharul ,usturoiul,pirerulsi foile de dafin si se fierb citeva minute
Cand este gata se ia de pe foc si se toarna peste sprotul scurs.
Se poate consuma imediat, cald sau se poate consuma rece, a doua zi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Balasa Ecaterina (cat)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!