45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300g.sunca afumata
- 2 morcovi
- 1 morcov alb
- 1 telina
- 4-5 fire de ceapa verde
- 2 linguri ulei
- sare
- piper proaspat macinat
- Pentru galuste:
- 2 oua
- 50g.branza de oaie
- 101-120 g.gris
- 1 manunchi de marar
- 6 dl.supa de legume(poate fi si din cubulet)
- sare
Mod de preparare:
1.In ulei fierbinte se calesc cateva minute morcovii taiati cubulete,telina,taiata tot cubulete,sunca taiata cubulete.
2.Se toarna peste legume 1,4 dl. apa,cand fierbe se sareaza,pipereaza si ,pe foc moderat, se lasa sa fiarba.Se presara ceapa verde taiata rondele si se fierbe in continuare ,pe foc mic, cca.10 minute.
3.Se prepara galustele: galbenusurile se amesteca cu branza zdrobita cu furculita ,cu sarea, mararul,grisul si cu albusurile batute spuma.Se fierb in apa sarata,pe foc mic,timp de 15
minute.
Se ia cratita de pe foc , se acopera si se lasa 10 minute.La servire, se pun galustele in farfurie si se adauga peste supa fierbinte.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară