45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300g.sunca afumata
- 2 morcovi
- 1 morcov alb
- 1 telina
- 4-5 fire de ceapa verde
- 2 linguri ulei
- sare
- piper proaspat macinat
- Pentru galuste:
- 2 oua
- 50g.branza de oaie
- 101-120 g.gris
- 1 manunchi de marar
- 6 dl.supa de legume(poate fi si din cubulet)
- sare
Mod de preparare:
1.In ulei fierbinte se calesc cateva minute morcovii taiati cubulete,telina,taiata tot cubulete,sunca taiata cubulete.
2.Se toarna peste legume 1,4 dl. apa,cand fierbe se sareaza,pipereaza si ,pe foc moderat, se lasa sa fiarba.Se presara ceapa verde taiata rondele si se fierbe in continuare ,pe foc mic, cca.10 minute.
3.Se prepara galustele: galbenusurile se amesteca cu branza zdrobita cu furculita ,cu sarea, mararul,grisul si cu albusurile batute spuma.Se fierb in apa sarata,pe foc mic,timp de 15
minute.
Se ia cratita de pe foc , se acopera si se lasa 10 minute.La servire, se pun galustele in farfurie si se adauga peste supa fierbinte.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor