45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300g.sunca afumata
- 2 morcovi
- 1 morcov alb
- 1 telina
- 4-5 fire de ceapa verde
- 2 linguri ulei
- sare
- piper proaspat macinat
- Pentru galuste:
- 2 oua
- 50g.branza de oaie
- 101-120 g.gris
- 1 manunchi de marar
- 6 dl.supa de legume(poate fi si din cubulet)
- sare
Mod de preparare:
1.In ulei fierbinte se calesc cateva minute morcovii taiati cubulete,telina,taiata tot cubulete,sunca taiata cubulete.
2.Se toarna peste legume 1,4 dl. apa,cand fierbe se sareaza,pipereaza si ,pe foc moderat, se lasa sa fiarba.Se presara ceapa verde taiata rondele si se fierbe in continuare ,pe foc mic, cca.10 minute.
3.Se prepara galustele: galbenusurile se amesteca cu branza zdrobita cu furculita ,cu sarea, mararul,grisul si cu albusurile batute spuma.Se fierb in apa sarata,pe foc mic,timp de 15
minute.
Se ia cratita de pe foc , se acopera si se lasa 10 minute.La servire, se pun galustele in farfurie si se adauga peste supa fierbinte.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă