20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 8 linguri gris
- 2 litri lapte
- 3 prafuri vanilie
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si galbenusurile.
O craticioara se unge bine cu putin unt,se toarna compozitia si se da la cuptor circa 20-25 minute.
Separat se toarna laptele,se amesteca cu zaharul vanilat si cu inca 2-3 linguri de zahar,apoi se pune pe foc sa dea un clocot.
Dupa ce scoatem coca din cuptor,so rasturnam intr-o cratita mai mare, unde o portionam si turnam laptele fierbinte peste ea.
Acoperim circa 10-15 minute, apoi se poate servi.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de: Angela-Geanina Jurca (melajurca)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară