20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 8 linguri gris
- 2 litri lapte
- 3 prafuri vanilie
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si galbenusurile.
O craticioara se unge bine cu putin unt,se toarna compozitia si se da la cuptor circa 20-25 minute.
Separat se toarna laptele,se amesteca cu zaharul vanilat si cu inca 2-3 linguri de zahar,apoi se pune pe foc sa dea un clocot.
Dupa ce scoatem coca din cuptor,so rasturnam intr-o cratita mai mare, unde o portionam si turnam laptele fierbinte peste ea.
Acoperim circa 10-15 minute, apoi se poate servi.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de: Angela-Geanina Jurca (melajurca)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare