20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 8 linguri gris
- 2 litri lapte
- 3 prafuri vanilie
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si galbenusurile.
O craticioara se unge bine cu putin unt,se toarna compozitia si se da la cuptor circa 20-25 minute.
Separat se toarna laptele,se amesteca cu zaharul vanilat si cu inca 2-3 linguri de zahar,apoi se pune pe foc sa dea un clocot.
Dupa ce scoatem coca din cuptor,so rasturnam intr-o cratita mai mare, unde o portionam si turnam laptele fierbinte peste ea.
Acoperim circa 10-15 minute, apoi se poate servi.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de: Angela-Geanina Jurca (melajurca)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?