Ingrediente:
- Ciuperci de sera
- Patrunjel
- Unt -o lingurita
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se taie cozile marunt
Se toaca patrunjelul, se amesteca cu coditele de ciuperci tocate, se condimenteaza cu sare si piper- dupa gust.
Palariile de ciuperci se umplu cu amestecul rezultat. Se adauga peste fiecare ciuperca un varf de cutit de unt.Se aseaza ciupercile intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor.
Se tin cca 15-20 minute.
Se pot servi calde sau reci, ca garnitura la fripturi sau ca aperitiv.
Pofta buna!
O reteta de ciuperci la cuptor propusa de: Andries Elena (elenastanescu)
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Tu cum pregatesti ciupercile? Da click aici si trimite-ne reteta ta.
Alimente care ne înalță vibrația energetică: descoperă-le și tu

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?