Ingrediente:
- Ciuperci de sera
- Patrunjel
- Unt -o lingurita
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se taie cozile marunt
Se toaca patrunjelul, se amesteca cu coditele de ciuperci tocate, se condimenteaza cu sare si piper- dupa gust.
Palariile de ciuperci se umplu cu amestecul rezultat. Se adauga peste fiecare ciuperca un varf de cutit de unt.Se aseaza ciupercile intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor.
Se tin cca 15-20 minute.
Se pot servi calde sau reci, ca garnitura la fripturi sau ca aperitiv.
Pofta buna!
O reteta de ciuperci la cuptor propusa de: Andries Elena (elenastanescu)
Tu cum pregatesti ciupercile? Da click aici si trimite-ne reteta ta.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!