1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 100 gr. Margarina
- ¼ zahar,
- 4 galbenusuri
- 1lingurita amoniac
- 125ml. lapte rece
- arome
- faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
Mod de preparare:
Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte,aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle se inteapa cu furculita.
Crema: 100 gr. Margarina se freaca spuma cu 4 linguri de zahar pudra, se adauga 3 linguri de cacao, 1borcan de dulciata de visine, 1 esenta de rom,1/4 de lapte si una din foi sfarmitata foarte fin.
Glazura: Albusurile se bat spuma pe abur pana se infierbanta bine, apoi se toarna peste prajitura...
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ghiorghiu Irina (irinaghiorghiu)
Stii o reteta de prajitura buna? Da click aici si trimite reteta
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!