1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 100 gr. Margarina
- ¼ zahar,
- 4 galbenusuri
- 1lingurita amoniac
- 125ml. lapte rece
- arome
- faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
Mod de preparare:
Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte,aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle se inteapa cu furculita.
Crema: 100 gr. Margarina se freaca spuma cu 4 linguri de zahar pudra, se adauga 3 linguri de cacao, 1borcan de dulciata de visine, 1 esenta de rom,1/4 de lapte si una din foi sfarmitata foarte fin.
Glazura: Albusurile se bat spuma pe abur pana se infierbanta bine, apoi se toarna peste prajitura...
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ghiorghiu Irina (irinaghiorghiu)
Stii o reteta de prajitura buna? Da click aici si trimite reteta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară