- orez
- ardei(castraveti cruzi)
- morcovi
- carne de pui(piept, pulpe)
- zahar
- ulei
- sare
- otet
- 1 albus de ou
- usturoi
- sos de soia
Mod de preparare:
Se taie legumele si carnea in felii lunguiete. Legumele se pun la calit in putin ulei cu 1-2 linguri de apa si se acopera cu capac.Se piseaza usturoiul si se amesteca cu carnea, adaugand albusul de ou si putina sare.
Se scurg legumele si se pun intr-un vas separat.In acelasi ulei se prajeste carnea la foc mediu si amestecand. Se scurge carnea de ulei, peste care se adauga legumele, 1 capacel de otet, sare, zahar(dupa gust) si 1-2 linguri de apa si se pune pe foc, amestecand continutul. (La final apa ar trebui sa semene cu un sos).
Se adauga sosul de soia(dupa gust, recomandat maxim o lingurita).
Amestecul de carne cu legume se pune in farfurie si se serveste cu orezul fiert.
Cantitatea alimentelor folosite depinde de numarul de portii pe care doriti sa le faceti, in primcipiu cantitatile sa fie proportionale.
Pofta buna !!!
O reteta propusa de: Repede Laura (Laura16)
Tu cum pregatesti puiul? Da click aici si trimite reteta ta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?