- orez
- ardei(castraveti cruzi)
- morcovi
- carne de pui(piept, pulpe)
- zahar
- ulei
- sare
- otet
- 1 albus de ou
- usturoi
- sos de soia
Mod de preparare:
Se taie legumele si carnea in felii lunguiete. Legumele se pun la calit in putin ulei cu 1-2 linguri de apa si se acopera cu capac.Se piseaza usturoiul si se amesteca cu carnea, adaugand albusul de ou si putina sare.
Se scurg legumele si se pun intr-un vas separat.In acelasi ulei se prajeste carnea la foc mediu si amestecand. Se scurge carnea de ulei, peste care se adauga legumele, 1 capacel de otet, sare, zahar(dupa gust) si 1-2 linguri de apa si se pune pe foc, amestecand continutul. (La final apa ar trebui sa semene cu un sos).
Se adauga sosul de soia(dupa gust, recomandat maxim o lingurita).
Amestecul de carne cu legume se pune in farfurie si se serveste cu orezul fiert.
Cantitatea alimentelor folosite depinde de numarul de portii pe care doriti sa le faceti, in primcipiu cantitatile sa fie proportionale.
Pofta buna !!!
O reteta propusa de: Repede Laura (Laura16)
Tu cum pregatesti puiul? Da click aici si trimite reteta ta
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri