- 1 piept de pui
- 7-8 felii de paine
- 7-8 felii de cascaval
- 4 rosii
- 4 oua
- 5 linguri de lapte
- 2 cepe mici
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
In primul rand se dezoseaza pieptul de pui. Se taie bucati exact cum se procedeaza pentru snitele. Se curata ceapa si se taie marunt. Se caleste apoi in ulei si se adauga si bucatile de pui taiate. Sarea si condimentele se adauga dupa gust.
Rosiile se pun in apa clocotita, apoi se decojesc si se taie felii.
Intr-o cratita unsa cu putina margarina se adauga carnea de pui cu ceapa, apoi felii de paine, de cascaval, apoi rosiile.
Ouale se amesteca bine cu laptele, se mai pune putina sare si piper si apoi se toarna peste carne si rosii. Se tine la cuptor aproximativ jumatate de ora.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?