1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
pentru patru persoane:
- 8 pulpe de pui superioare, dezosate fara pielita
- 150 g bulion
- 3 lingiri ulei masline
- sare piper alb
- oregano
Mod de preparare:
Pulpele dezosate se taie bucati, cam in 4 fiecare pulpa, se amesteca bulionul cu uleiul , condimentele si se pun bucatile de carne. Se tin la frigider prefarabili de la o zi la alta .
Eu le prajesc in grill, pe aragaz.Dar e bun si pe gratar.
Garnitura dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Patcas Gabriela (Paprika)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?