1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
pentru patru persoane:
- 8 pulpe de pui superioare, dezosate fara pielita
- 150 g bulion
- 3 lingiri ulei masline
- sare piper alb
- oregano
Mod de preparare:
Pulpele dezosate se taie bucati, cam in 4 fiecare pulpa, se amesteca bulionul cu uleiul , condimentele si se pun bucatile de carne. Se tin la frigider prefarabili de la o zi la alta .
Eu le prajesc in grill, pe aragaz.Dar e bun si pe gratar.
Garnitura dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Patcas Gabriela (Paprika)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.