IN ACEST ARTICOL:
Este o salata usoara ,care se poate servi la amiaza, ca un aperitiv sau la cina,fiind o salata rafinata.
Timp de preparare:

35 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1,2 kg.broccoli,
  • sare,
  • 300g.ciuperci(champignons),
  • zeama de la o lamaie,
  • 100g.masline umplute cu ardei,
  • 2 galbenusuri proaspete,
  • 2 linguri mustar(Dijon),
  • 1 lingura boia de ardei dulce,
  • putin zahar,
  • nucsoara proaspat rasa,
  • 1/4 l.ulei din sambure de struguri,
  • 4 linguri smantana grasa,
  • 4 linguri lapte ,
  • 2 linguri busuioc tocat,
  • 3 linguri unt ,
  • 200g. migdale feliate;


Mod de preparare:

1.Buchetelele de broccoli se desfac, tulpina se taie felii.Se fierb 3 minute in apa sarata,se racesc bine , si se lasa sa se scurga.
Ciupercile se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie.Maslinele se taie in doua.
2.Galbenusurile se amesteca cu mustar si cu boia.Se adauga uleiul ,batand compozitia cu telul,apoi otetul, smantana si laptele.
3.Broccoli, ciupercile ,maslinele si busuiocul tocat marunt se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat.Salata se aranjeaza pe un platou .
4.Se incinge untul , feliile de migdale se prajesc si se presara peste salata.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri