2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-Organele de la miel)ficat, rinichi, plamani, inima;
- 1/2 kg de pipote �i inimi de pui;
-1/2 kg de ficat de pasare;
- 2 cepe;
-4-5 fire de usturoi verde;
- pu�in tarhon;
-6 fire de ceap� verde;
-6 oua;
-2 linguri de smantana;
- pesmet;
-50 gr. unt,
- piper, condiment pentru drob, sare, delikat.
Mod de preparare:
Se spal� organele de miel �i se tin în ap� cu otet 15 minute. Se scot se taie bucati de 5 cm �i se pun la fiert împreun� cu ficatul, pipotele si inimile de pui. Dup� fierbere se scot, si se dau prin ma�ina de tocat carne împreun� cu ceapa uscat�, ceapa verde, usturoiul �i tarhonul.
Compozitia se amesteca bine cu ouale, smantana, condimentele si se pune intr-o tava de jena sau de cozonac uns� cu unt si presarata cu pesmet.
Se pune în cuptor si se tine pana cand capata o culoare maronie.
Ob�ional: se pot pune 3 oua fierte tari.
Feliile de drob capata culoare si au un aspect deosebit.
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară