2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-Organele de la miel)ficat, rinichi, plamani, inima;
- 1/2 kg de pipote �i inimi de pui;
-1/2 kg de ficat de pasare;
- 2 cepe;
-4-5 fire de usturoi verde;
- pu�in tarhon;
-6 fire de ceap� verde;
-6 oua;
-2 linguri de smantana;
- pesmet;
-50 gr. unt,
- piper, condiment pentru drob, sare, delikat.
Mod de preparare:
Se spal� organele de miel �i se tin în ap� cu otet 15 minute. Se scot se taie bucati de 5 cm �i se pun la fiert împreun� cu ficatul, pipotele si inimile de pui. Dup� fierbere se scot, si se dau prin ma�ina de tocat carne împreun� cu ceapa uscat�, ceapa verde, usturoiul �i tarhonul.
Compozitia se amesteca bine cu ouale, smantana, condimentele si se pune intr-o tava de jena sau de cozonac uns� cu unt si presarata cu pesmet.
Se pune în cuptor si se tine pana cand capata o culoare maronie.
Ob�ional: se pot pune 3 oua fierte tari.
Feliile de drob capata culoare si au un aspect deosebit.
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)
Pofta buna!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân