2 ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 2 kg.ficat de pasare
- doi piepti de pasare
- doua legaturi de ceapa verde
- doua legaturi de usturoi verde
- marar
- leustean
- 6 oua.
Mod de preparare:
Se fierb putin carnea de pasare si ficateii cu vegeta,piper si doua foi de dafin, apoi se scot si se lasa la racit.
Dupa aceea se trec prin masina de tocat carne cu gauri mari,sau cine are, prin robot.Tot prin moara se trec si leg.de ceapa verde si usturoiul,mararu si ce verdeturi mai vreti sa puneti,apoi se amesteca compozitia cu 6 oua,se pune in tavi de cozonat si se da la cuptor, la moderat, cca 1h si 30 minute,se lasa la racit si apoi se mananca ca si drobul de miel.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Pop Florica (popflorica_2007)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse