Timp de preparare:
cca.45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-un pachet foi placinta din comert
-1kg.lapte batut
-6oua
-rom
-zahar
-margarina
Mod de preparare:
Se bat ouale. Se amesteca cu laptele,se pun 3-4 linguri zahar si rom dupa gust. Se desfac foile, se unge o tava cu unt si se intinde prima foaie,se unge cu putin ulei,se aseaza a doua foaie peste care se presara putin zahar, apoi urmatoarea foaie care se unge cu ulei-pana se consuma jumatate din foi-peste care se toarna laptele preparat ca mai sus,apoi se pun iar foile una cate una unse alternativ cu putin ulei si zahar- peste ulima foaie sa fie ulei si se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste
Cand se scoate de la cuptor se acopera cu un servet de bucatarie aproximativ 1ora- se taie bucati din tava si se presara cu zahar farin.Este foarte usoara si delicioasa.Se poate face si fara zahar(cu mai mult rom)pentru diabetici, iar ceilalti presara zahar deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Nicolau Elena (54321abc)
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră