Timp de preparare:
cca.45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-un pachet foi placinta din comert
-1kg.lapte batut
-6oua
-rom
-zahar
-margarina
Mod de preparare:
Se bat ouale. Se amesteca cu laptele,se pun 3-4 linguri zahar si rom dupa gust. Se desfac foile, se unge o tava cu unt si se intinde prima foaie,se unge cu putin ulei,se aseaza a doua foaie peste care se presara putin zahar, apoi urmatoarea foaie care se unge cu ulei-pana se consuma jumatate din foi-peste care se toarna laptele preparat ca mai sus,apoi se pun iar foile una cate una unse alternativ cu putin ulei si zahar- peste ulima foaie sa fie ulei si se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste
Cand se scoate de la cuptor se acopera cu un servet de bucatarie aproximativ 1ora- se taie bucati din tava si se presara cu zahar farin.Este foarte usoara si delicioasa.Se poate face si fara zahar(cu mai mult rom)pentru diabetici, iar ceilalti presara zahar deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Nicolau Elena (54321abc)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară