Timp de preparare:
cca.45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-un pachet foi placinta din comert
-1kg.lapte batut
-6oua
-rom
-zahar
-margarina
Mod de preparare:
Se bat ouale. Se amesteca cu laptele,se pun 3-4 linguri zahar si rom dupa gust. Se desfac foile, se unge o tava cu unt si se intinde prima foaie,se unge cu putin ulei,se aseaza a doua foaie peste care se presara putin zahar, apoi urmatoarea foaie care se unge cu ulei-pana se consuma jumatate din foi-peste care se toarna laptele preparat ca mai sus,apoi se pun iar foile una cate una unse alternativ cu putin ulei si zahar- peste ulima foaie sa fie ulei si se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste
Cand se scoate de la cuptor se acopera cu un servet de bucatarie aproximativ 1ora- se taie bucati din tava si se presara cu zahar farin.Este foarte usoara si delicioasa.Se poate face si fara zahar(cu mai mult rom)pentru diabetici, iar ceilalti presara zahar deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Nicolau Elena (54321abc)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă