Timp de preparare:
2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- o pulpa de miel taiata bucati mari.
- usturoi frunze
- sare
- piper
- grasime
Mod de preparare:
Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, se impaneaza cu usturoi verde si se condimenteaza cu ssare si piper.
Se pune in tava in care s-a pus grasimea si se da la cuptor. Din cand in cand se adauga cate putina apa, sa nu se usuce.
Recomand o garnitura de spanac.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie