Timp de preparare:
2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- o pulpa de miel taiata bucati mari.
- usturoi frunze
- sare
- piper
- grasime
Mod de preparare:
Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, se impaneaza cu usturoi verde si se condimenteaza cu ssare si piper.
Se pune in tava in care s-a pus grasimea si se da la cuptor. Din cand in cand se adauga cate putina apa, sa nu se usuce.
Recomand o garnitura de spanac.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân