IN ACEST ARTICOL:
O reteta de post inainte de sarbatoarea Pastelui.
Timp de preparare

40-50 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

- 2 cepe mari
- 3 morcovi
- 1 lingura ulei
- 5 cani apa
- 3 cartofi mari
- 1 conopida mica
- 1 dovlecel
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura de busuioc
- 100 gr. paste fainoase
- 1 cana suc de rosii
- sare dupa gust
- verdeata

Mod de preparare:

Fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si le treci prin jet de apa rece. Cureti legumele (fara dovlecel) si le speli. Tai ceapa si usturoiul marunt, cartofii in cuburi, morcovul in rondele subtiri. Desfaci conopida in buchetele.

Inabusi ceapa cu uleiul si putina apa, apoi adaugi celelalte legume, apa calda si lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte pui si dovlecelul taiat rondele sau cubulete (dupa gust).

Cand au fiert toate legumele pui pastele si sucul de rosii, sarezi si lasi sa mai dea cateva clocote. Se presara verdeata tocata.


O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3 rețete din Transilvania pe care să le încerci în luna decembrie Trebuie sau NU înlăturată spuma de la carne? Ciorbă de potroace - Rețetă tradițională și beneficii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri