40-50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 2 cepe mari
- 3 morcovi
- 1 lingura ulei
- 5 cani apa
- 3 cartofi mari
- 1 conopida mica
- 1 dovlecel
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura de busuioc
- 100 gr. paste fainoase
- 1 cana suc de rosii
- sare dupa gust
- verdeata
Mod de preparare:
Fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si le treci prin jet de apa rece. Cureti legumele (fara dovlecel) si le speli. Tai ceapa si usturoiul marunt, cartofii in cuburi, morcovul in rondele subtiri. Desfaci conopida in buchetele.
Inabusi ceapa cu uleiul si putina apa, apoi adaugi celelalte legume, apa calda si lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte pui si dovlecelul taiat rondele sau cubulete (dupa gust).
Cand au fiert toate legumele pui pastele si sucul de rosii, sarezi si lasi sa mai dea cateva clocote. Se presara verdeata tocata.
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară