40-50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 2 cepe mari
- 3 morcovi
- 1 lingura ulei
- 5 cani apa
- 3 cartofi mari
- 1 conopida mica
- 1 dovlecel
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura de busuioc
- 100 gr. paste fainoase
- 1 cana suc de rosii
- sare dupa gust
- verdeata
Mod de preparare:
Fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si le treci prin jet de apa rece. Cureti legumele (fara dovlecel) si le speli. Tai ceapa si usturoiul marunt, cartofii in cuburi, morcovul in rondele subtiri. Desfaci conopida in buchetele.
Inabusi ceapa cu uleiul si putina apa, apoi adaugi celelalte legume, apa calda si lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte pui si dovlecelul taiat rondele sau cubulete (dupa gust).
Cand au fiert toate legumele pui pastele si sucul de rosii, sarezi si lasi sa mai dea cateva clocote. Se presara verdeata tocata.
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă