- 450 g cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 2,5 l apa
- 1 pastarnac
- 2 rosii
- o lingura de ulei
- patrunjel
Zarzavatul il curatam si il spalam bine. Ceapa se taie marunt si impreuna cu zarzavatul se pune in oala cu apa. Dupa ce fierbe putin se pun cartofii curatati si taiati si ei in cubulete si o lingura de ulei.
Dupa ce fierb si cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.
Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară