- 450 g cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 2,5 l apa
- 1 pastarnac
- 2 rosii
- o lingura de ulei
- patrunjel
Zarzavatul il curatam si il spalam bine. Ceapa se taie marunt si impreuna cu zarzavatul se pune in oala cu apa. Dupa ce fierbe putin se pun cartofii curatati si taiati si ei in cubulete si o lingura de ulei.
Dupa ce fierb si cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.
Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?