- 450 g cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 2,5 l apa
- 1 pastarnac
- 2 rosii
- o lingura de ulei
- patrunjel
Zarzavatul il curatam si il spalam bine. Ceapa se taie marunt si impreuna cu zarzavatul se pune in oala cu apa. Dupa ce fierbe putin se pun cartofii curatati si taiati si ei in cubulete si o lingura de ulei.
Dupa ce fierb si cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.
Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.