- 450 g cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 2,5 l apa
- 1 pastarnac
- 2 rosii
- o lingura de ulei
- patrunjel
Zarzavatul il curatam si il spalam bine. Ceapa se taie marunt si impreuna cu zarzavatul se pune in oala cu apa. Dupa ce fierbe putin se pun cartofii curatati si taiati si ei in cubulete si o lingura de ulei.
Dupa ce fierb si cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.
Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei