- 450 g cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 2,5 l apa
- 1 pastarnac
- 2 rosii
- o lingura de ulei
- patrunjel
Zarzavatul il curatam si il spalam bine. Ceapa se taie marunt si impreuna cu zarzavatul se pune in oala cu apa. Dupa ce fierbe putin se pun cartofii curatati si taiati si ei in cubulete si o lingura de ulei.
Dupa ce fierb si cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.
Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare