- 1 ceasca de orez
- 2-3 dovlecei
- 3 cesti de apa
- 100 g margarina
- marar
- sare
- piper
Orezul se pune in apa si se lasa sa se umfle. Dovleceii se spala, se rad si se taie in felii.Dovleceii se pun intr-o cratita pe foc cu 70 de g de margarina sau unt; se acopera cu un capac pentru a se inmuia in apa lasata de ei. Dupa ce incep sa se rumeneasca se adauga orezul.
Se pun cele 3 cesti de apa, sare si piper dupa gust. Se adauga si restul de unt, putin marar tocat si cratita se baga la cuptor.
Acest tip de orez cu dovlecei se poate servi fie cald fie rece.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară