- 1 ceasca de orez
- 2-3 dovlecei
- 3 cesti de apa
- 100 g margarina
- marar
- sare
- piper
Orezul se pune in apa si se lasa sa se umfle. Dovleceii se spala, se rad si se taie in felii.Dovleceii se pun intr-o cratita pe foc cu 70 de g de margarina sau unt; se acopera cu un capac pentru a se inmuia in apa lasata de ei. Dupa ce incep sa se rumeneasca se adauga orezul.
Se pun cele 3 cesti de apa, sare si piper dupa gust. Se adauga si restul de unt, putin marar tocat si cratita se baga la cuptor.
Acest tip de orez cu dovlecei se poate servi fie cald fie rece.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?