- 1 ceasca de orez
- 2-3 dovlecei
- 3 cesti de apa
- 100 g margarina
- marar
- sare
- piper
Orezul se pune in apa si se lasa sa se umfle. Dovleceii se spala, se rad si se taie in felii.Dovleceii se pun intr-o cratita pe foc cu 70 de g de margarina sau unt; se acopera cu un capac pentru a se inmuia in apa lasata de ei. Dupa ce incep sa se rumeneasca se adauga orezul.
Se pun cele 3 cesti de apa, sare si piper dupa gust. Se adauga si restul de unt, putin marar tocat si cratita se baga la cuptor.
Acest tip de orez cu dovlecei se poate servi fie cald fie rece.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse