- 1 ceasca de orez
- 2-3 dovlecei
- 3 cesti de apa
- 100 g margarina
- marar
- sare
- piper
Orezul se pune in apa si se lasa sa se umfle. Dovleceii se spala, se rad si se taie in felii.Dovleceii se pun intr-o cratita pe foc cu 70 de g de margarina sau unt; se acopera cu un capac pentru a se inmuia in apa lasata de ei. Dupa ce incep sa se rumeneasca se adauga orezul.
Se pun cele 3 cesti de apa, sare si piper dupa gust. Se adauga si restul de unt, putin marar tocat si cratita se baga la cuptor.
Acest tip de orez cu dovlecei se poate servi fie cald fie rece.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.