Ingrediente:
- 40 curmale
- 150 g.cascaval
- 50g. masline (fara samburi) , taiate bucati,
- 50g.sunca taiata cubulete
- sare
- piper
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
1.Curmalele se taie in doua si li se scot samburii.Cascavalul se rade fin,se amesteca cu maslinele taiate si sunca ,se sareaza si se pipereaza.
2.Se umplu cele 40 de curmale cu aceasta compozitie,se acopera cu jumatatile de curmale rezultate prin indepartarea samburilor, se prind cu scobitori si, cca. 2 minute se frig intr-o tigaie, in care am topit , in prealabil, untul.
3.Se servesc pe un platou , pe care l-am garnisit cu foi de salata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară