Ingrediente:
- 40 curmale
- 150 g.cascaval
- 50g. masline (fara samburi) , taiate bucati,
- 50g.sunca taiata cubulete
- sare
- piper
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
1.Curmalele se taie in doua si li se scot samburii.Cascavalul se rade fin,se amesteca cu maslinele taiate si sunca ,se sareaza si se pipereaza.
2.Se umplu cele 40 de curmale cu aceasta compozitie,se acopera cu jumatatile de curmale rezultate prin indepartarea samburilor, se prind cu scobitori si, cca. 2 minute se frig intr-o tigaie, in care am topit , in prealabil, untul.
3.Se servesc pe un platou , pe care l-am garnisit cu foi de salata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.