30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 200g orez
- 1/2spanac curatat si spalat
- 200g ciuperci champinion
- sare
- piper
- alte condimente dupa plac.
Se spala orezul se pune intr-o cratita cu o cana de apa fiarta.Intre timp se caleste spanacul in putin ulei impreuna cu ciupercile taiate felii.Orezul se fierbe pe jumatate.Dupa ce a fiert se cladesc intr-o alta cratita orezul deasupra se pune spanacul si ciupercile, se presara si codimente.Se da la cuptor 10min.
E super bun de post.
Va doresc pofta buna!!!
O reteta propusa de: Pop Ana-Maria (roscata_26)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!