40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 600 gr de cartofi
- 100gr de ceapa
- 100 gr de morcovi
- 2-3 radacini de patrunjel
- 50 gr de unt sau ulei
- 1/2 l de bors
- verdeata
- sare
- piper
Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa , apoi se spala. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit intr-un vas cu unt infierbantat pana seinmoaie. Se adauga morcovii si patrunjelul taiat julien si se lasa sa se mai inabuse inca 10 minute, dupa care se stinge cu 2,5 l de apa calda
Se adauga cartofii taiati cuburi mici, sare, piper boabe si se mai lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii
Se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se lasa sa mai dea cateva clocote, se potriveste de sare si se trage vasul de pe foc.
Se serveste cu verdeata.
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Alte retete trimise de Burete Cristina:
Biscuiti
Stiuca cu hrean
Frigarui la gratar
Fasole verde cu masline
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?