IN ACEST ARTICOL:
O reteta simpla de oua umplute cu piept de pui.
Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 1/2 piept de pui
  • crema de unt sau branza
  • 5 castraveti murati
  • gogosari rosii murati
  • patrunjel
  • sare, piper
Maioneza:
  • 2 oua
  • mustar
  • ulei
  • sare
Mod de preparare:

-se pun ouale la fiert
-pieptul de pui se feliaza se condimenteaza dupa gust si se pune pe gratar
-dupa ce ouale s-au fiert se taie in doua si se scoate galbenusul
-pieptul de pui, castravetii, gogosarii si partunjelul se taie marunt.
-se amesteca galbenusul cu crema te unt sau branza pana devin omogene,se adauga pieptul de pui, muraturile, patrunjelul si sare dupa gust
-din cele 2 oua ramase se face maioneza.
-pe un platou intins se toarna maioneza si se aseaza ouale
-se orneaza dupa imaginatia fiecaruia!

Pofta Buna !

O reteta propusa de: Junjan Adriana (adriana_junjan)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri