- 1/2 piept de pui taiat bucati mici
- 3 morcovi taiati rondele(sau betigase) subtiri
- o jumatate varza mica taiata fideluta
- 6 ciuperci taiate bucati mari
- 1 1/2 pahare supa pui
- 3 linguri bulion
- 3 linguri sos soia
- 1 ardei iute
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Am inceput prin a pune orzeul la fiert.
Am taiat carnea fasii mici. Supa, coniacul si soia am amestecat-o intr-o cana. Separat am dizolvat amidonul in putina apa rece. Am uns wok-ul cu putin ulei si apoi l-am lasat sa se infierbinte bine. Am adaugat carnea de pui si am prajit 3 minute pana si-a schimbat culoarea. Se arunca si alunele peste carne si se mai lasa la prajit 3 minute. amestecati tot timpul. Am adaugat supa+coniac+soia si amidonul si am lasat inca 2 minute sa se lege sosul. Nu uita sa amesteci. Am stins focul si am adaugat prazul(sau ceapa verde daca aveti). Amestecati. Adaugati orezul si iar amestecati.
In 15 minute este gata!
O reteta propusa de: Brasoveanu Roxana (adaka)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!