- 1/2 piept de pui taiat bucati mici
- 3 morcovi taiati rondele(sau betigase) subtiri
- o jumatate varza mica taiata fideluta
- 6 ciuperci taiate bucati mari
- 1 1/2 pahare supa pui
- 3 linguri bulion
- 3 linguri sos soia
- 1 ardei iute
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Am inceput prin a pune orzeul la fiert.
Am taiat carnea fasii mici. Supa, coniacul si soia am amestecat-o intr-o cana. Separat am dizolvat amidonul in putina apa rece. Am uns wok-ul cu putin ulei si apoi l-am lasat sa se infierbinte bine. Am adaugat carnea de pui si am prajit 3 minute pana si-a schimbat culoarea. Se arunca si alunele peste carne si se mai lasa la prajit 3 minute. amestecati tot timpul. Am adaugat supa+coniac+soia si amidonul si am lasat inca 2 minute sa se lege sosul. Nu uita sa amesteci. Am stins focul si am adaugat prazul(sau ceapa verde daca aveti). Amestecati. Adaugati orezul si iar amestecati.
In 15 minute este gata!
O reteta propusa de: Brasoveanu Roxana (adaka)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.