- 1 pui
- ceapa taiata marunt- cat o lingura
- fasole verde ( se poate lua la cutie si se foloseste o cutie)
- 1 lingura de faina
- 2 linguri de pasta de rosii
- sare
Mod de preparare
Puiul se taie in bucatele si se prajeste in ulei. Se scot bucatile de pui pe o farfurie.In uleiul in care s-a prajit puiul, se pune faina si dupa ce se caleste foarte putin se adauga si ceapa.
Cand este rumena se stinge cu doua cesti de apa. Dupa ce da in clocot putin se adauga bucatile de carne, sare si verdeata.
Se acopera si se lasa la foc potrivit.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.