- 1 pui
- ceapa taiata marunt- cat o lingura
- fasole verde ( se poate lua la cutie si se foloseste o cutie)
- 1 lingura de faina
- 2 linguri de pasta de rosii
- sare
Mod de preparare
Puiul se taie in bucatele si se prajeste in ulei. Se scot bucatile de pui pe o farfurie.In uleiul in care s-a prajit puiul, se pune faina si dupa ce se caleste foarte putin se adauga si ceapa.
Cand este rumena se stinge cu doua cesti de apa. Dupa ce da in clocot putin se adauga bucatile de carne, sare si verdeata.
Se acopera si se lasa la foc potrivit.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei