45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300 gr branza de capra
- 1 legatura marar
- 1 lingura unt sau ulei de masline
- 1 ou
- 2 linguri faina
- 100 ml lapte de soia sau lapte degresat
Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga cele doua linguri de faina si se amesteca bine, se aduga laptele treptat pana se obtine o conpozitie omogena.
Se ia de pe foc. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusul de ou si branza de capra. Se adauga mararul tocat marunt.
Se bate spuma albusul de ou si se incorporeaza la compozitia de mai sus.
Se pune compozitia obtinuta intr-un vas uns cu ulei de masline sau unt si se baga la cuptor pentru 30 min, pana ce formeaza o crusta aramie la suprafata. Se opreste cuptorul iar sufleul mai trebuie lasat cel putin 5 minute inainte de a fi servit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ilie Paula Crina (1_CRINA)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!