redusa
Ingrediente:
- 1 borcan dulceata 400g.[prune,afine,etc.]
- 1 borcan apa
- 10 linguri zahar
- 10 linguri ulei
- 400g. faina
- 1 praf de copt
Se amesteca toate aceste ingrediente.
Se unge o tava[normala]cu ulei si se tapeteaza cu faina,unde se toarna compozitia si se da la copt cca.30 minute.
Se serveste rece taiata bucatele chiar si cu ceai sau cu lapte.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de: Angela Jurca (melajurca)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana