redusa
Ingrediente:
- 1 borcan dulceata 400g.[prune,afine,etc.]
- 1 borcan apa
- 10 linguri zahar
- 10 linguri ulei
- 400g. faina
- 1 praf de copt
Se amesteca toate aceste ingrediente.
Se unge o tava[normala]cu ulei si se tapeteaza cu faina,unde se toarna compozitia si se da la copt cca.30 minute.
Se serveste rece taiata bucatele chiar si cu ceai sau cu lapte.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de: Angela Jurca (melajurca)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară