30 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- piept de pui
- o radacina de telina -cu tot cu tulpina si cu frunze
- 1 lingura gem de caise
- 2 oua
- 250 ml ulei
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui cu putina sare si piper dupa gust. Se scurge, se lasa la racit si se taie cubulete.
Se rade radacina de telina, se toaca frunzele si se taie rondele subtiri tulpina.
Separat din cele 2 oua (se foloseste doar galbenusul), si 250 ml ulei se face maioneza.e adauga putina zeama de lamaie sau chiar mustar.
Se amesteca pieptul taiat cu toata cantitatea de telina (radacina, tulpina si frunzele, se adauga gemul de caise. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se adauga maioneza.se amesteca totul cu grija ca maioneza sa nu se taie. Daca este nevoie se poate adauga inca putin suc de lamaie.
Se serveste rece ca aperitiv sau ca garnitura.
O reteta propusa de: Ady (adiushu)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana