- 300 g unt
- 2 linguri de smantana
- 2 oua
- putina drojdie
- 1 cescuta de lapte
- dulceata de visine sau cirese
- 1 albus
- faina
Untul se freaca bine pana se face spuma, se pun 2 oua, drojdia inmuiata in prealabil in lapte, 3 linguri de smantana si faina cat se faca un aluat care sa nu se lipeasca de mana.
Se framanta foarte bine si se intinde o foaie subtire.Foaia se taie in patratele si in patratele se pune dulceata. Se inchid ca un plic si se lipesc cu albus ca sa nu se deslipeasca. Se coc la foc potrivit puse intr-o tava presarata cu faina.
Pofta dulce!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”