- 300 g unt
- 2 linguri de smantana
- 2 oua
- putina drojdie
- 1 cescuta de lapte
- dulceata de visine sau cirese
- 1 albus
- faina
Untul se freaca bine pana se face spuma, se pun 2 oua, drojdia inmuiata in prealabil in lapte, 3 linguri de smantana si faina cat se faca un aluat care sa nu se lipeasca de mana.
Se framanta foarte bine si se intinde o foaie subtire.Foaia se taie in patratele si in patratele se pune dulceata. Se inchid ca un plic si se lipesc cu albus ca sa nu se deslipeasca. Se coc la foc potrivit puse intr-o tava presarata cu faina.
Pofta dulce!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!