- 300 g unt
- 2 linguri de smantana
- 2 oua
- putina drojdie
- 1 cescuta de lapte
- dulceata de visine sau cirese
- 1 albus
- faina
Untul se freaca bine pana se face spuma, se pun 2 oua, drojdia inmuiata in prealabil in lapte, 3 linguri de smantana si faina cat se faca un aluat care sa nu se lipeasca de mana.
Se framanta foarte bine si se intinde o foaie subtire.Foaia se taie in patratele si in patratele se pune dulceata. Se inchid ca un plic si se lipesc cu albus ca sa nu se deslipeasca. Se coc la foc potrivit puse intr-o tava presarata cu faina.
Pofta dulce!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară