1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3-4 cartofi maricei
- 0,5 kg de branza telemea
- 200 gr pastrama sau sunca slaba
- 5 oua
- patrunjel(facultativ}
Mod de preparare:
Se taie cartofii cubulete si se fierb in apa cu sare. Se scot cu paleta (scursi) si se amesteca cu telemeaua si ouale batute .Se taie sunca cubulete si se adauga la celelalte ingrediente .
Daca dorim se pune si patrunjel tocat marunt.se sareaza dupa gust.Se tapeteaza un vas cu ulei si pesmet sa nu se prinda, se pune compozitia in tava si se mai rade un pic de branza deasupra.
Se baga la cuptor 30 min pana se rumeneste deasupra si se desprinde dupa margine.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Marcoci Silvia (silvia22)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse