1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3-4 cartofi maricei
- 0,5 kg de branza telemea
- 200 gr pastrama sau sunca slaba
- 5 oua
- patrunjel(facultativ}
Mod de preparare:
Se taie cartofii cubulete si se fierb in apa cu sare. Se scot cu paleta (scursi) si se amesteca cu telemeaua si ouale batute .Se taie sunca cubulete si se adauga la celelalte ingrediente .
Daca dorim se pune si patrunjel tocat marunt.se sareaza dupa gust.Se tapeteaza un vas cu ulei si pesmet sa nu se prinda, se pune compozitia in tava si se mai rade un pic de branza deasupra.
Se baga la cuptor 30 min pana se rumeneste deasupra si se desprinde dupa margine.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Marcoci Silvia (silvia22)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana